dagen efter D

Igår kom dagen som jag med så många fler hade väntat på, dagen som blivit förskjuten och inte¨var på något sätt önskvärd men som var tvungen att ske oavsett.
Jag har aldrig i hela min fantasi kunnat drömma om vilka tankar som kan komma när oron är som djupast, vilka bottnar som man faktiskt kan se, och som jag kunde se samtidigt som de känndes hårdare än hårdast. Stundtals känndes gårkvällen som om jag var påväg att drunkna.
Men den hela samlade terrorn slutade i glädjetårar och en konstig sömn. Det är nu det börjar!

Kanske är det på ett sådant sätt man finner styrkan för att kunna ta en rejäl rivstart som ska få hålla i sig. Kanske är det just botten man måste nå för att få en rejäl push. Ungefär som grejen med kulan i flipper. Desto längre ner man drar bollen desto mer kraft får den för att komma igång!

Jajja, hur som haver så är mitt hjärta i normal tyngd igen. Med stöd av vänner och familj så går det. Mirakulöst!

En dag idag

Det blev en lång dag, ömsom fin ömsom panik.
När ens närmaste blir sjuka så ter sig inte livet längre som vanligt.
Idag var jag tillbaka i bubblan där jag suttit dom senaste veckorna. Försökt göra någonting kreativt men icket, försökt göra någonting av vett men icket. Tankspriddheten har varit ett faktum. Har dock kännts som om jag klivit ut ur bubblan succesivt och nästan förstått vad som sker för att tillslut känna mig utanför tills idag. Fy satan ( ursekta uttrycket ) vilken knuff jag fick tillbaka in i bubblan, riktigt så att jag slog i bakkanten på den, bubblan alltså, ingen skön bubbelkant där inte.
Imorgon ses vi i Ume om ni så vill. laters!

en vecka mitt emellan

Imorgon börjar veckan som känns som veckan emellan två veckor i motsatts till att veckorna annars känns som veckan efter den ena och före den andra. Förstår du va ja mena?
Hur som haver så är listan lång på vad jag ska göra, checkas av skrivs upp nytt.
Styrkan känns mobiliserad och tills det sätter igång är listan det som får min låga att samlas ihop, sen när det väl beger sig så ska ingenting kunna rubba mig, och allt som jag då sparat på ska saftigt delas med av, förstår du va ja menar?
Troligtvis!

Annars en bra helg, utmanade spindeljävlarna i tvättstugan, åt brunch söder som söder, lyssnade på opera söder om söder och umgicks i sällskap söder om söder, gick på dans söder om söder och mumsade på kvallitetbitar söder om söder.

Till laters!


Hela jag är som ett jobbsök

Jo, krasst men en sanning. Fan läs det här och känn att du behöver mig där du är på ditt jobb... men jaaaaaa!

RSS 2.0