det blev en till dag idag

Vaknade, pysslade och for ut på en prommenad. Är helt mör i kroppen, men det är vel lite så det ska kännas? eller är det så att jag gör något katastrofalt fel när jag går?
Vet inte riktigt men är tacksam för svar om fallet så är.

några timmar senare

Peppen komme tillbaka efter några avsnitt LA ink. Nu vill jag måla, trycka eller ba ut å springa. Regnet och mörkret stoppar mig från springandet så det blir nog ritande för tryck. En ultimat Idé!

Peppar på detta även, tror jag needs it:



"It's universal, you play with fire it may hurt you Or burn you, lessons are blessings you should learn through"
Moment of truth

troligtvis: grå dag grått humör?

Att vara utan jobb är det tråkigaste jag varit med om. Det gråa vädret hjälper mig inte för en sekund.
Väntar på svar från två trevliga intervjuer, men, det gråa vädret säger mig att kapa självförtroendet rätt så lågt och troligtvis har de andra varit bättre än jag.

Det är endå inte så att jag är grå rakt igenom, men jag måste bara finna det som kan gaska upp mig big time. Vart ska jag finna vad det kan va? inte den blekaste. Tror ams ska få ett besök igen.

Laters!

mood: aggro? jag?

Det är inte mycket som gör mig rädd just nu, för allting utan det som faktiskt har betydelse kan jag inte bry mig mindre om. Just nu känns det som om män med stora knivar, långa led av spindlar eller varför inte en hel hop med galna galningar eller ja va fan som helst , jag blir bara aggro och ber dom försvinna.

Det kan bete sig som vanligt en stund men så känner jag det i ryggen men främst i ögonen. Jag önskar så att jag kunde få ge allt jag hade i motivation och jävlar anamma och all friskhet jag har till just den som behöver. Jag vet att han besitter allt samman själv, men inte kan man ha för mycke? nä det tror jag bestämt inte!

Ps. imorgon är en annan dag, undrar vilket mood som ska besitta mig då.

fas: kastningsläge

Kastar mig i hoppet mellan förtvivlan och saknad, rädsla och bekymmer. Men ikväll försöker jag fokusera på en konkret händelse som någonting rejält att övervinna.
Ingenting ska kunna övervinna en i familjen eklund, inte ens ödet vad det än har planerat.

Allt snack om att saker har en mening, eller att det finns någonting större känns förlegat. Det större tar säkerligen hand om oss sen men just nu så spelar det större inte på något vis fairplay, det gula kortet är redan visat, det andra kom nu tillsammans med ett rött kort. Nu är det upp till bevis för att jag ska kunna plocka bort mitt straff.

Jag är förvirrad och i behov av en säker väg. Inga små stigar och genvägar, bara rakt på sak, få saker överstökade.

Jag saknar er där hemma något fruktansvärt.

helvete...

H E L V E T E S S A T A N S J Ä V L A S K I T S F A N D E T S K A F A N I N T E K U N D A H Ä N D A S F A N F A N F A N H J Ä L P!

desto längre jag stannar...

... desto mer känner jag mig hemma igen.
Ume har en effekt på mig som alltid, har haft en underbart trevlig helg... nu ska jag köra upp till renbergsvattnet och hälsa på farmor. Jag gillar Umeå, tills att det nästan gör ont... men är jag klar i stockholm? Jag tror verkligen inte det.
So long!

Tisdagsregn över Stockholm

Det var måndagsregn, söndags och lördags med iof. Imorgon åker jag norr över, ska bli spännande att komma hem till min sommarstad Ume när sommaren redan verkar vara över hmmm..
Nu sitter jag och min vän Molly i varsitt hörn av soffan och surfar delux. Jag gillar det.


alltså grejen Mac vs. PC

Jag har inte tänkt att skriva någon utläggning om vad som är bäst å sämst å bra med det ena och dåliga med det andra. Jag bryr mig helt ärligt inte.
Har ialla fall fått tillbaka min sladd från lagningen, äntligen!
Så till Mac vs, PC, det är skitdrygt att gå tillbaka till PC efter att ha Macat hela sommaren, på samma sätt var de skitjobbigt att gå från PC till Mac där i början på sommaren. Om inte det är är ett Ilandsproblem så vettifan.


I bandhagen är det som i sagorna



Den här hittade jag när jag pysslade med...


... det här... som inte är klart ennu

I veckan bakades de bullar

mm det bakades i den värsta värmen på länge, varför? ingen aning... eller jo vi ville såklart. Bevismaterialet kommer här


Johanna gjorde pizzabullar


Vi gjorde vanliga bullar även


Rumpbullar


Allt på köksbordet. Lite julstäming när svetten rinner från pannan i juli.
jajja


men dom såg sjukt goda ut efteråt


Dom va sjukt goda även


Tillåme rumpbullen



Nä nu är jag leds på att räkna

Sådeså, nu slutar jag med tramset om att vägra skriva en runbrik, ja sådeså!
Jag önskade mig regn igår och nu ångrar jag min önskan. Är det okej att ta tillbaka?
Ja mena det är ju svalt och så men endå, fan... kan inte solen komma nu så kan de regna imorgon iställe?

Det där ja skrev om igår om att göra något finare för en minislant. Här är beviset

Kanske borde städa upp lite mer... men det är vel scharmen? ellah?

.48

Med små medel kan man skapa underverk. Eller jag har gjort det idag ialla fall. Fredagen kommer gå i nörderiets tecken, ska se alla konspirationsavsnitt från Arkiv X innan vi går och ser filmen som jag väntat på sedan i vintras ( då vi nyss hade sett klart alla avsnitt från serien ).
Men vad gör man inte för att uppdatera minnet lite granna.
Aja har inte hänt så mycket mer idag, det är svin varmt till den gränsen att jag på riktigt är sur på värmen, bara en dag regn iaf. Snälla! sen varmt igen, snälla!

RSS 2.0