.33

Kom tillbaka från en bra vistelse i Karlskrona. Väl hemma så mötes jag av mor och far och Tomas och Nina som va på besök. Självklart så blev jag dudersjuk igår och nu rinner näsan nästan som om dne inte vill sluta.
Men men det blir bra.
Förövrigt så kan jag påpeka att klockan är 12.04 nu, skämta bah 05!

.32

Ja, då har jag ett diplom. Diplomet är fint!

.31

Det kan ungefär samanfatts såhär: det är typ över! Inatt somnas det på hotell imorgon vaknas det upp till hotellfrukost.
På fredag åker jag min roligaste tågresa någonsin på fredag kommer mor och far till stockholm.
Ungefär så.
Nöjd fast det blåser som det bara gör i Karlskrona, en sån där blåst som är väldigt svår att gilla. Men det är okej, helt okej

.30

                                                                                                                                                                                                               Imorgon vid 11 tiden sätter jag mina fötter på Karlskronas mark. För sista gången ska de stå där, tänk för sista gången.
Jag ska njuta! Jag ska vara lyckligare än någonsin, aldrig mer! på riktigt aldrig mer! det är ju helt otroligt.
Jag ska ta min examen, bara njuta, tänk inge mer... bara inge mer. Sen ska jag söka jobb och bara älska mitt jobb, så mycke ska ja söka, ja tills att jag bara älskar mitt jobb. Sådeså!

Jag har våndats i Karlskrona, mer än någonsin i mitt liv.
Jag har varit livrädd, jag har varit omotiverad.
Jag har haft jävlar anamma och pepp.
Jag har upplevt vänskap och ideoti.
Jag har kännt önskan och motiv
jag har velat allting annat än det jag gjort.

Jag lämnade Karlskrona och mötte nya människor, människor med sinne så som jag och mina andra nära.
Jag har fått känna på livet på riktigt, jag har fått känna på ågren och velighet delux.
Jag har fortsatt lära om mig själv och byggt förståelse för andra.
Annars så har jag tagit val som var bättre och sämre. Gått emot mina känslor för att våga trivas.
Jag stannar i Stockholm, och jag älskar det. Stockholm får växa på mig, jag tillåter Stockholm att växa på mig. Ingenting jag tillåtit förr.

Jag är bara tacksam över min tid i Karlskrona, för nu snart ska jag älska mitt jobb.
Jag ska göra de jag vill och det jag kan, jag ska bli bättre på det jag kan och lära mig helt nya grejor. Motivation delux!
Bara se till att den håller sig fast nu då.
Varje gång jag tappar motivationen ska ja kolla på inlägg 30 i min blogg ( det här inlägget) och påminna mig själv om att jag minsan kan ha motivation. När jag tittar på det här inlägget nästa gång så ska jag göra ett mästerverk, minst ett!

.29

Nu, mor och far. Här kommer slingorna upp till bevis. Det ser mörkare ut än det är... men med JDs dator är det lite svårt at få normalt ljus.


Här pratade jag mer mor min


Här gömmer jag mig från solen. Solen vill mig väl/ väldigt illa.
Den knäcker mig!

.28

Det är torsdag, skolan är snart gjord och imorgon är det nationaldag. Nationaldagen bryr vi oss inte om. Är med Danne hos hans kompis tobbe och dricker vin. Har haft en outstanding dag i solen. Om sommaren fortsätter såhär så är jag lycklig delux

.27

Nä, serri, nu är den fan för varmt, ja svär och ja pustar, suckar å vill bara ha mer! Klart att jag inte får klaga, men våndas får man vel?

.26

Jahap! Sveinigt varmt idag igen, jag klagar inte!
skolan börjar lida mot examen och det känns otroligt skönt. Kurslitteratur inför sommaren är införskaffad så det är bara att köra på nu. Peppar peppar hoppas sommaren kommer bli okej, jobb och skola, sol och mer sol hoppas jag på. Kanske hinner jag med en tripp hem, kanske hinner jag bada, hoppas!

.25

Inlägg nummer 25. Jag fyller snart 25, det är första gången 25.... ennu större som jag gjorde igår direkt efter jag skrivit kan inte somna medelandet. Jag for och sprang! Så pyttsan för at fylla 25, jag har nu kommit på sättet att somna när det är svinvarmt! hurra för mig!



image88

.24

Jaha/ nähä... inte kunde jag somna inte. Har skrivit ihop nästan hela final project pressentationen ialla fall... vad står på tur.. hmmm plantera om blommor? Åt minstone vattna innan solen kommer på " rätt sida huset" kanske.
Jag blir helt vansinnig och ger min aggritation på bloggen nu... gaaaaaaahfanfanfansvettassvettassvettaspustfanshelvetesskit!
Ska kanske testa igen nu... eller så sover jag på balkongen en stund när " solen kommit på rätt sida av huset"

.23

Klockan är mitt i natten, eller på morgonen, jag har svårt att avgöra. Stockholms bäcksvarta natthimmel har gått över till en oklar nyans av blå/grå. Solen är påväg upp.
Det är söndag, en helt vanlig söndag/ måndagmorgon men jag kan inte sova.. det är så hett/ kvavt även fast takfläkten kämpar sig fram i dubbla varv. Jag kan helt enkelt inte sova. Det är stört totalt omöjligt.
Funderar om jag kan hålla ut natten vara vaken imorgon och somna i god tid imorgon Tisdag. Jag skulle kunna somna efter att jag gjort de jobb jag planerat ... lutar åt att det inte skulle fungera.
Nu ska ja testa sömn igen. Eller om en liten stund ialla fall

.22

Det är söndag. Igår var det Fritz´s Corner. Trevligt, ennu trevligare var ommöblering av sovrummet... vill fixa klart... palla inte, orka inte, vill men fan

Så nu ser sovrummet/ arbetshörnan lite ut som den gör...

image84
Här innanför vid fönstret ska ja skriva/ måla/ sy/ gömma mig

image85
Nu syns vårt fönster mot baksidan mer. Om jag hade en luktblogg skulle ni typ skaka av lyckorus i det otroliga svallet av syrendoft där inne i sovrummet

image86
Jo, jag blir sjukt nöjd

image87
ba tänk vilket ställe det här kommer att vara såfort det är klarstädat. Kanske tillåme mitt favoritställe.
Observera den otroligt ovackra blåfärgen som någon smartskalle målat.. babyblå med inslag av sönderriven tapet/ även målat i taket utanför markeringen, vackert
!

RSS 2.0