.21

Jag har börjat jobba som personlig assistent,blir lite som ett extrajobb då man inte jobbar så mycket, typ 2-4 gånger i veckan. Allt är över förväntan även om det kan vara tröttsamt att " vara en persons ögon, ben och armar ".
Men jag tror lite såhär att det är någonting som de flesta av oss borde prova på att jobba med, så mycket saker som vi i regel tar för givet, så mycket att bara landa sådär huxifluxi rakt ner på jorden igen. Ja är nöjd.
Har fått sockerdricka i benet och jag tror att det är påväg att gå av ONT ONT ONT!

.20

Jag sammanfattar det ungefär såhär:

image83
Nä, ja ska inte utomlans.
Det är bara sinnesvarmt ute och jag har skrubbat min balkong!
Nu tvätt

.19

Jag har små grejor jag brukar göra när det kniper, menat, har för mycket saker att göra för mitt eget bästa, men inte direkt konkreta grejor alltid. Det är lite så det är i denna branshen, alla grejor som ska göras är inte alltid grejor som man kan ta på / se på. Eller jo det är förarbete och reasearch och ja vet inte vad, det är mockups och det är breifar och det är koncept och det är vidare en massa jävla skit om jag får uttrycka mig så som jag vill.
Oftast brukar jag göra ett slags schema där jag skriver upp allting jag ska göra, där kan jag även skriva in en timmes prommenad eller maila det här och det där stället eller kolla upp de och de. Sen så checkar jag av grej efter grej tills att alla rutor är ikryssade och då känner jag mig bra / fri / överlycklig ibland, men ibland så är vissa rutor halvt ikryssade bara för att lixom. Det betyder att jag inte kunnat göra hela grejen utan måste invänta exempelvis bilder texter eller annat material eller info.
Idag är virrvarret större än att kunna göra en checklista... eller det känns som så. Det känns som om det är miljoner av smågrejor som överlappar varrandra och jag håller typ inte koll... fast jag gör det lite... det är mer som om jag känner att jag stampar i en ojämn takt på ett och samma ställe... det måste ske någonting snart!
Jag söker nu efter fler tipps på att strukturera, som inte innefattar checklista, eller en tidsplan eller allt annat i standard. Ett helt jäkla banbrytande sätt... någon idé någon?

image82

.18

serri! vad är mer jobbigt än att vilja skämta om något som man verkligen inte får skämta om?!
det är deiligt att jag får skämta om johans fancy food iaf. mariekex me ost å en halv urkärnad vindruva... LYX! jag gillart!

.17

Jag tänker på en grej.
I barnspen pysslar vi alla, eller åtminstone tror jag det. Kanske pysslar vissa barn mer än andra vissa frivilligt medans andra kanske inte peppar sönder sig direkt.
Fast egentligen så pysslar vi nog alla som barn, vi bygger sandkakor, snöpalats/ aggresiva borgar vi kanske ritar eller hjälper mamma baka bullar. Allt eftersom vi växer upp så släpper vi nog i regel ( observera att jag har ingen vetskap enbart tankar kring detta) vår pysslighet lite mer i det fria. Vi vänder ordet från att pyssla/ leka till något mer vuxet ord så som att vara kreativitet. Många av oss släpper vår såkallade kreativitet och stänger in oss på kontor eller kanske på ett ica, fast samtidigt så pysslar vi på hemma kanske med att fixa och dona.
Allt är såklart rellativt och helt olika från person till person... men det jag funderade på när jag såg bilden här nedan var hur i helsicke kom det sig att vi tappar ögat för att se saker av andra saker. Kanske väldigt osammanhängande... men som exempel, när jag var liten så lekte jag med Sindy dockor. Angelica de lyckot hade barbiehus åsså en barbiebil och ett barbiekök! observera med den exakta rosafärgen och den härligt snirkliga logotypen... jag avundades på det där huset... inte för att mina föreldrar var " snåla föreldrar" för de var de verkligen inte... men jag fick inget barbie hus, jag kan inte minnas att jag egentligen önskade mig ett heller... mina kasettband och böcker blev istället till mina barbiehus. ( jag menar inte att Angelica inte va en kreativ unge, för visst var hon de! exempel gjorde hon blomkrokor åt barbisarna med hjälp av sm lergrejor med kaffepulvet i! ) men just vad hände med att se ett barbiehus i mina kasettband, eller kaniner i gråstenar, så fort de fick ett rött band kring sig så var de ju faktiskt kaniner! Ja de va så för mig ialla fall, fantasin var oändlig och av vad som helt så kunde man göra vad som helst, det var ju självklart för man såg det ju med en gång. Självklart så var gungorna en exemplarisk loppmarknad, man behövde ju bara lite skrot och diverse grejor man kunde leta upp lite var stans.

Tänker du samma som mig när du ser denna bilden?
Jag beslutar mig här och nu för att försöka finna tillbaka att se allt i allt, det kan ju inte vara omöjligt. Men jag lovar och svär på himmel och jord att jag aldrig mer ska göra en affär i gungorna här utanför ( det sistnämda var för min mor ). Eller jo en till sak lovar jag... jag lovar att inte länsa någons / mitt badrum på parfym, schampoo, tvål, allt i flytande form för att göra ett raffinerande skurmedel för altanskurning, jag lovar!

image81
"av Jennifer Maestre Jennifer Maestre är född i Johannesburg i Sydafrika. Hon hämtar sin inspiration till pennskulpturerna från sjöborrar, som är lika färggranna och ibland väldigt giftiga och stickiga. Det går åt hundratals pennor till varje skulptur, pennor som först ska kapas och sedan borras hål i så att de går att trä på tråd. Mycket intressant arbetssätt och material må jag säga." snott från feber.se

.16

ONsdan blev bättre! Mycke bättre.... eller a är stressad som en gnu, men det ska gå... imorgon sattsar jag tilloch med på att kunna säga " det går bra nu " se där lixom!

.15

En smärre matförgiftning senare så mår jag typ okej. Tisdagen var bra mycke bättre än måndagen, nu hoppas jag enormt på att onsda blir en utomordentligt bra dag!
Nu Schlager, oj vilken hatkärlek! helt otroligt... men nu ska ja se på Estlands bidrag som tydligen ska va exakt hur dåligt som helst.. pepp!

.14

Jaha, en måndag.
Vaknar, kollar mailen. Dålig start.
Jobbar som en galning, osäkert.
kommer tillbaka till verkligheten och mmm det är en sån dag, känner mig som en urusling.
Jag vill ha ett jobb, vilket som helst, men som det verkar får jag fan inte ett enda.
Hoppas på intervjun på onsdag.
Om Onsdag är som idag då är det ingen bra dag
image80

.13

Torsdag... en kall torsdag... solen kom fram en stund som en antingen kämpande eller retande varm boll. Jag hade önskat den stannat men ja trodde inte att den skulle idas streta emot de gråa molnen. Den gjorde inte det heller.
Jag försöker trycka in kunskap i mitt huvud, näst intill bristningsgränsen... men jag blir inte klokare.. enbart mer frustrerad.
Håll tummarna med mig att jag får ett samtal som jag väntar på imorgon! hoppas hoppas hoppas hoppas!!!

.12

Dag tre avklarad!
Jobb och kinamat i högdalen. JD och jag ligger i varsitt hörn av vardagsrummet och matar surf via vår airport, jag gillart! Blir lite mer jobb ikväll, ska försöka få ihop lite grejor klart till min bror, enbart latjo!
Imorgon är det snart redan helg, tiden går läskigt fort... helgen består av jobb och hemmafest, trevligt trevligt.

.11

Intervjun idag/igår gick bra ( håller fingrarna i kors, tar i trä, säger förlåt 365gånger är allmänt smånojjig) hur som haver så skulle hon höra av sig i veckan... jag vill så ha det där jobbet och jag är kvalificerad delux.
Efter intervjun blev det att se en del serier och sedan iväg till jobb nr 2.
Hade inte ätit innan jag drog dit då jag inte hade den blekaste om att jag skulle jobba alena, men JD kom som en räddare i nöden med mat och jag fick för en kvart ha rast... sedan hände ett enormt missöde som jag inte kan sluta gräma mig för även om jag inte gjort något fel... skit skit... skulle vilja sova en stund imorgon, men det kommer inte på fråga för jag ska minsan jobba! sådeså

Är trött i huvud och själ... imorgon är en ny dag, lite nervös efter missödet... men som sagt, det är inte mitt fel...
sov gott/ vakna på rätt sida!

image79

.10

En helg har gått förbi fylld av prat, utgång, mer prat, sommarsol, plantering, vin, sommarsvett, förlite sömn och mer prat.
Jag är nöjd, men nu börjar en ny vecka. Jag går ut stenhårt med en arbetsintervju som jag med nästan all säkerhet inte kommer att naila, känner mig inte direkt kvalifiserad, men det är dom som ringt mig så kanske har jag något dom vill åt endå... det får jag se imorgon, är ruskigt nervös ialla fall.
Jag går sedan vidare med arbete på Berns inpå sena natten för att sedan vakna innan tuppen på tisdag för mer jobb på Berns.. onsdagen innehåller även den jobb sedan en break på torsdag som troligtvis innehåller en arbetsintervju för att sedan gå över till att bli fredag och jobb igen. I all ärlighet ser jag fram emot denna vecka med skräckfylld förtjusning.. det går nog bra...
PS! Håll tummarna för mig måndag kl 10.00 DS.
image78
En bild från Waynes i Karlskrona -07 observera mannen vid bordet och pappret som följt honom från toaletten, hysteriskt roligt/ buskis

.9

Ja just, Elin komme ju hit idag. Vi ska ha en kul helg, sådeså! Det är sommar i Stockholm, solen bränner och träden är gröna, jag älskar min stegmätare och snart tar jag min examen, tjohej tjoho, nu ska jag ringa ett samtal av rang! håll tummarna!

image77

Det här är Jag och Elin just innan jag flyttade till Karlskrona. I Karlskrona saknade jag älven, det är något speciellt med Umeälven

.8

Inte mycket uppdateringar här men men, det är jag de kanske.
Det har varit två hektiska veckor, JD fyllde år och det bjöds till fest, Jonte kom och överaskade och hängde ut här i en vecka. Det bjöds på långa samtal, skejt, god mat, utgång och allmänt socialiserande.
När Jonte drog iväg hade jag och JD en dag för oss själva för en stundande musikvideoinspelning väntade.
Richard kom på måndag och förberedelserna satte igång.
Onsdag ,dagen D, bjöd på enormt många lärdommar som jag inte komer släppa i första taget.
Igår sov jag och 8 i morse kom Elin.
Kul, kul, men jag är trött trött, blir nog bra
image75
Markus va också på besök glömde jag skriva

image76
Hittade en barnpool mellan Högdalen och Bandhagen som fick användas på alternativa sätt av de som kan / vill

RSS 2.0