.2

Det är som om ett nytt blad har vänts upp och för en gångs skull känner jag motivationen på den grad att jag vill tokfylla hela arket med en massa information fina färger och bilder.
Det nya kapitlet i min historia kommer att handla om när jag tillsammans med tre kompisar tar tag i grejen med att starta upp ett handelsbolag.

Det är en mäkta djungel grejjen med att starta upp. Miljoner grejor att kolla upp, veta om osv.
Utöver själva den grejjen så ska vi inom kort börja tampas med af expo, eller ams för startaegetbidrag.
Jag håller mig stadigt på den smala linan och ska med buller och bång fixa det som behövs.

Tror att jag är lite av en fixare, jag gillar scheman att bocka av och underscheman till scheman, jag gillar att ha en digital kalender och en analog. Jag skulle nog vilja ha en sådan fick digital kalender även.. det är sjukt så jag skulle skriva i den.


Jag har gjort mig en arbetsplats i hemmet och det fungerar bra mycket bättre än jag anat.
Kaffet är billigare hemma än någon annan stans, toaletten är gratis och jag behöver inte störa mig på ett nå... eller jo, sjungande grannar, galet snackande/ skrikande grannar men utöver de så är det helt perfekt.
Det enda som saknas är en telefon som inte skulle kosta multum... men det får bli en företagsförmån lite senare tror jag allt:)

Nu är det packning för en hemresa!image73


.1

Nu har jag rensatbort alla tidigare inlägg... med det vill jag säga... troligtvis ingenting.. Det är måndag/ söndag och jag ska åka "hem" till Umeå för första gången sedan jul. Ska bli kul, längtar efter familjen eklund och de nära sådär riktigt mycke.

Det har varit ett rätt galet år och jag har bloggat på diverse adresser, men jag är tillbaka, utan krav på mig själv att uppdatera en gång om dagen. Det ska förhoppningsvis göra det hela lättare.


RSS 2.0